KimberlyBabyStore: Review by lifestyle & educational Blogger Cekgu Norazimah

Beli botol susu US Baby di Kimberly BabyStore | CN percaya pasti ramai di antara anda yang kenal produk bayi premium US Baby dari Taiwan. Produk US Baby ini memang berkualiti tinggi. Jika sebelum ini CN terpaksa beli barangan US Baby di Taobao, kini lebih mudah apabila Kimberly Babystore menjadi pengedar rasmi produk US Baby di Malaysia. Dah tidak perlu bayar kos tinggi untuk postage. Malah, hanya tunggu 9-14 hari untuk produk sampai ke pintu rumah. Best kan?

Botol US Baby memang best

Botol susu US Baby pilihan CN adalah Lacta Flex PPSU Wide Neck Bottle With Straw. Senang boleh diminum sambil duduk tau. Tak perlu berbaring bila minum dalam botol susu. Dengan bebas BPA, lagilah CN yakin menggunakannya. Paling CN suka botolnya jenis polyethersulfone (PES) iaitu ala-ala kaca dimana sangat long lasting dan tegap. Kalau jatuh pun tak mudah kemek.

Rekaan Botol US Baby Selamat & Stylish

Hah, antara sebab utama mengapa CN suka dengan botol US Baby kerana designnya yang stylish. Rekaan warnanya juga sweet dan paling penting selamat kerana bebas BPA. 

Untuk bayi baru lahir, amat sesuai botol US Brand Sili-Smart Anti Colic. Malah, antara best seller barangan jenama US Brand tau. Botol yang bebas BPA, tahan panas & mendapat taraf ISO. 

Senangnya shoping di Kimberly Babystore

Hah, nak shopping di Kimberly Baby Store juga mudah tau.
Jom ikut step mudah ini.

  1. Klik << kimberlybabystore.com >>
  2. Pilih barangan US Baby pilihan anda. CN pilih US Baby Lacta Flex PPSU Wide Neck Bottle with Straw warna hijau tau. 
  3. Hah, barangan pilihan anda sudah di dalam cart. Sekarang boleh terus check out untuk payment.
  4. Anda boleh isi detail contact information & terus bayar. Senang kan? Tunggu je abang posmen sampai ke rumah hokay. 

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published